Over Joop Verschoor Interieur

Joop en zijn team zijn ruim 40 jaar enthousiast en vol passie dagelijks bezig bij bedrijven en consumenten met het verfraaien en vernieuwen van interieurs, zowel in de scheepvaart als in de kantoor sector, maar zeker ook veel woningen worden door hun ingericht.

De kracht van het bedrijf ligt in de vlotte leveringen, aparte ontwerpen  en gehele renovatie van interieurs, o.a.stukadoren, schilderen, behangen, systeemplafonds & wanden plaatsen.

In Sliedrecht is Joop Verschoor Interieur al tientallen jaren in de Chr. Huygensstraat te vinden met altijd de nieuwste collecties gordijnstoffen, alle soorten vloeren zoals tapijt – tegels, pvc vloeren, vinyl, laminaat, marmoleum.

Ook specialistische werken zoals vloeren egaliseren, open en dichte trappen volledig stofferen of van een loper voorzien. Nieuw ! Traprenovaties met hout of laminaat.

Alle binnen en buitenzonwering producten worden op maat ingemeten en gemonteerd, tevens verzorgen wij alle reparaties aan zonwering en rolluiken.

Zaterdags is het WOONTHEATER onze MEUBEL SHOWROOM geopend in BLESKENSGRAAF, waar wij aparte eigentijdse Interieur artikelen verkopen.

Link onze website Woontheater.

 

Top