Binnen zonwering

Luxaflex

Houten jaloezieën zijn een van de populairste raambekleding producten van dit moment. De houten lamellen geven een zeer luxe en natuurlijke look. Door de brede keuze in afwerkingen zijn deze geheel naar eigen smaak en inrichting aan te passen.

PLISSE  kopie

Plissé gordijnen kenmerken zich door stof die zig-zag in plooien is gevouwen en gestreken. Het product is dan ook zeer veelzijdig en heeft vele toepassingsmogelijkheden. Zo zijn er stoffen welke zijn verwerkt met een reflecterende laag voor optimale licht- en warmteregeling. De collectie plissé gordijnen bevat ook stoffen welke een vuilafstotende laag hebben. De collectie bied een breed assortiment kleuren van transparante tot verduisterende stoffen.

rolgordijn

De rolgordijnen collectie van Verschoor Interieur is zeer breed. Er zijn zeer veel verschillende opties met rolgordijnen. De grote keuze in doeksoorten en afwerking opties maakt het een zeer veelzijdig product. De doeken lopen van transparant tot compleet verduisterend en zijn er in alle kleuren en patronen.

panelen

Paneelgordijnen worden meestal gemaakt van rolgordijn doeken om een zeer strak paneel te creëren. Ziet u het liever nonchalant, dan kunt u kiezen uit onze gordijnstoffen collectie. Ook heeft u de mogelijkheid om baleinen te plaatsen op het doek voor een zeer mooi effect. Paneelgordijnen zijn ideaal voor grote raampartijen maar kunnen ook perfect gebruikt worden als schuifdeur of scheidingswand. Het is een product met vele toepassingsmogelijkheden.

duo1 rolgordijn

Het duorolgordijn behoort tot de laatste trends en is een van de populairdere soorten raambekleding van dit moment. Het systeem bestaat uit een dubbele laag rolgordijndoek die horizontaal gestreept is. De ene streep transparant en de andere dicht. De lagen bewegen langs elkaar zodat u de keuze heeft uit een semitransparante of compleet dichte look.

Top